RSS

Waarom deze blog?

Kritisch!

In de dagelijkse praktijk maak ik mee dat veel mensen alles wat geschreven staat voor zoete koek aannemen en accepteren als waarheid. Het overkomt mij ook wel eens dat ik iets lees en dan denk, het zal wel waar zijn. Via mijn twitter account geef ik vaak al reacties op bijvoorbeeld nieuwsitems. Op deze blog zul je af en toe artikelen tegenkomen waar ik verder in ga op een dergelijk nieuwsitem.

Onderstaand een kort filmpje van Hans Teeuwen, wat mijns inziens hetzelfde punt maakt.

Blijf altijd kritisch en denk na. Geloof dus ook niet alles wat ik schrijf! Mocht je vinden dat ik het niet goed zie, of een invalshoek onderbelicht heb gelaten. Schroom dan niet om mij je commentaar te posten.

Professioneel!

Als Business Intelligence professional kom ik in het dagelijkse leven zaken tegen waarvan ik al aanvoel dat het niet goed gaat komen. Mensen die sturen op onderbuikgevoel in plaats van feiten, of juist andersom. In sommige gevallen schiet men in zijn drang om zaken in goede banen te leiden, compleet zijn doel voorbij.Op deze blog zul je af en toe artikelen tegen komen waarin ik verder in ga op dit soort zaken.

Inspirerend!

Dat hoop ik te zijn met mijn blog’s. De bedoeling is dat je kritisch en professioneel kunt kijken naar zaken die worden gepubliceerd op internet en andere media. Het maakt niet uit, welk beroep je uitoefent. Als je maar kunt beargumenteren waarom jij de dingen ziet zoals je ze ziet. Reageer dus op mijn posts of ga zelf posten zodat je andere mensen kennismaken met jouw kijk op de zaken. 

Meer info over mij? ga naar: www.anielnarain.com

Advertenties
 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: